an.no: Vokser på perfekt storm

an.no: Vokser på perfekt storm

De ansatte i Sastech har spesialisert seg på å gjøre om eldre, energislukende næringsbygg til grønne fyrtårn.

Meløy-selskapet Sastech har spesialisert seg på å gjøre eldre næringsbygg mer energieffektive. Vedlikeholdssjef Reidar Wenberg, produksjonssjef Nick Ludvik Olsen og driftsdirektør Anders Marken Strøm sammen med daglig leder Roy Bonnegolt. Foto: Johan Votvik

Etter å ha identifisert strøm- og energityvene, og mulighetene for smart styring av forbruket, tar Sastech på seg ansvaret for hele prosessen med innkjøp og montering av nytt utstyr. Og bygger inn muligheter for ekstern styring via Internett.

– Etter at de nye løsningene er på plass tar vi på oss driften av det oppgraderte næringsbygget på en energieffektiv måte. Dermed kan kunden fokusere på sin kjernevirksomhet, mens vi tar oss av strømsparingen, sier daglig leder Roy Bonnegolt.

I løpet av 2022 er Alf Bjørseth, som kom til Glomfjord for å etablere Scanwafer på 1990-tallet, kommet inn som aksjonær og styreleder. Mens Bonnegolt har vært daglig leder siden mars i år.

– Nå rigger vi oss for vekst, sier han.

Til nå er det investert 15 millioner kroner i selskapet. I løpet av 2023 skal det gjennomføres ytterligere investeringer for å sikre vekst og økt omsetning.

– Vi planlegger å doble staben fra 12 til rundt 25 ansatte i løpet av 2023, hvorav 15 av de ansatte vil jobbe fra Larvik-kontoret, sier Bonnegolt.

Les hele artikkelen her (krever innlogging): https://www.an.no/vokser-pa-perfekt-storm-vi-planlegger-a-doble-staben/s/5-4-1666597

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Call Now ButtonGRATIS BEFARING!