Bonum og SASTECH inngår et samarbeid!

Bonum og SASTECH inngår et samarbeid!

Bonum inngår strategisk viktig samarbeid med SASTECH om energieffektivisering og CO2-reduksjon.

Vi er meget stolte av at den første rammeavtalen som inngås, er akkurat med Bonum. Bonum er et fremtidsrettet og miljøfokusert eiendomsselskap, som i meget stor grad ønsker å ta sin del av ansvaret rundt det grønne skiftet, ved selv å iverksette langsiktige tiltak som gagner både Bonum og samfunnet.

Med økende usikkerhet i Europa knyttet til forsyning av energi, og ikke minst priser på energi, diskuteres mange løsninger i det offentlige rom. Flere løsninger er selvsagt nødvendig for å imøtekomme utfordringene man står overfor.

Dog er det mest effektive og enkle tiltaket å gjøre noe med eksisterende energibærere. Slik kan brukere, eiere og samfunnet spare både penger, sørge for at ressurser ikke unødvendig blir tappet, samt også oppnå ny fornybar energiproduksjon.

«Vi skal sammen med Bonum redusere kostnader og CO2-utslipp. Vi ser frem til et fruktbart samarbeid og håper at det offentlige nå legger mer til rette for at flere selskaper kan få støtte til å velge mer langsiktige energi effektive løsninger», sier salgssjef Thomas Abrahamsen i SASTECH

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Call Now ButtonGRATIS BEFARING!